hirdetés
hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Így lesz modern a konyhánk

Nem csak a bútorokkal tehetjük konyhánkat 21. századivá, legalább ilyen fontos, hogy a konyhában használt eszközök, gépek és anyagok megfeleljenek napjaink kihívásainak és maximálisan a kényelmünket szolgálják. Ezekből mutatunk ízelítőt.

A modern lebegő konyha

A legmodernebb konyhabútorok mind kivitelezésükben, mind látványukban számos újdonsággal szolgálnak. Az ALNO Fly Edition programja új lehetőséget nyit a konyhatervezésben. A légies és könnyed megjelenésű frontokkal úgynevezett lebegő konyhát alakíthatunk ki. Itt a szekrények alátámasztás nélküliek, szinte a levegőben állnak, innen az elnevezés. Egy újonnan kifejlesztett hardver technológia segítségével az összes konyhaszekrény elem közvetlenül a falra szerelhető, így a 39 és 65 cm magas bázis elemek összefüggően „lebegnek” a föld felett. Az új felépítési rendszernek köszönhetően konyhánkat könnyed és jól strukturált, vízszintes vonalak jellemzik, melyek egyszerűen megtervezhetők és természetes átmenetet képeznek a főzési területről elindulva a nappalin át akár a dolgozószobáig.



A konyhaszekrényeken a hagyományos fogantyúkat csupán egy fogantyúcsatorna helyettesíti, így jön létre az ajtólapok, a bútortestek és az anyagok közötti tökéletes egység.



Modern konyhába modern mosogató

A mosogató beépítésére többféle lehetőség kínálkozik, ám a modern stílushoz legjobban a munkalappal egy síkba épített mosogató illik. Ez a megoldás praktikus és higiénikus, hiszen a munkafelület egyetlen mozdulattal tökéletesen megtisztítható, még a folyadékokat is egyszerűen bele lehet terelni a mosogató medencébe.

 



A BLANCO mosogató kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik ezen a téren, elegáns és a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A jól átgondolt beépítési módokkal kényelmesen megoldható a munkalap és a mosogató zavaró élek nélküli összekapcsolása.



Új anyagok a modern konyhákban

2011 őszén az ALNO AG egy új, csúcstechnológiás terméket mutatott be a konyhabútorok piacán: ez a felület a kerámia. A 100%-ban természetes anyag az innovációs designt egyesíti a prémium konyha know-how-jával. Az ALNO CERA kerámia felület a karcállóságával, kopásállóságával valamint könnyen tisztíthatóságával megfelel a legszigorúbb követelményeknek és a legmagasabb igényeknek.
A 3 mm vastagságú kerámia felület használható a bútorfrontokon és az oldalborításokon is. Egyedi igények esetén akár a páraelszívó külső burkolata is készülhet ugyanebből az anyagból, így konyhánk egységes megjelenést kap.



Az új design vonal két új színben és két új változatban kapható: a világos színű Oxide Avorio és a sötét színű Oxide Nero felület foganytúval (ALNO CERA) és fogantyúmentes változatban (ALNOSTAR CERA).

A nélkülözhetetlen elszívó

Napjaink modern konyhája már elképzelhetetlen a felesleges párától és illatoktól megszabadító elszívó nélkül. Az Elica elszívó az alapvető funkciókon is túlmutat, nem csupán egy nélkülözhetetlen konyhai készülék, hanem a helyiség dísze, meghatározó látványeleme.

 



Az egyedi szuper kompakt „minden egyben” rendszer, amit az Elica szabadalmaztatott a piacon, forradalmasította az otthoni szellőztetést. Az Evolution technika a magas teljesítmény alapja. A fejlesztés során a levegőtisztítót, a Magic Wand (Varázspálca) kapcsolót, az erős és hatékony zsírszűrőt, továbbá a hosszú élettartamú aktív szén filtereket egy kompakt acél hengerbe építették. Ezek a készülékek távirányítóval is vezérelhetők, mely természetesen külön megvásárolható a készülékekhez.

 



Az Elica új design elszívója legjobban egy madár szárnyára emlékeztet, innen a név is Seagull azaz sirály. A könnyed, légies megjelenés és a 21. századi technológia ötvözete egy szemet gyönyörködtető, formabontó készülékben teljesedik ki. Az Elica Design Center csapata Fabrizio Crisá vezetésével ismét nagyot alkotott. A perimetrikus technológiával működő páraelszívó rendkívül hatékony kapacitással bír, emellett alig hallhatóan, csendes üzemmódban teszi a dolgát. A Seagull gázfőzőlaphoz és üvegkerámia főzőlaphoz is kapható.

 

 




D&T Design és Technik Bútorstúdió – 1132 Bp. Visegrádi u. 30.
Telefon: 06 1/239-2996
www.dt2000.hu



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Stílusos előszobák, közlekedők
Amikor a vendégek belépnek otthonunkba, először az előszobát pillantják meg. Ha szeretnénk jó benyomást kelteni, érdemes a berendezésére nagyobb ...

Dekor
Gyűjtőszenvedély: Benedict Winterrel beszélgettünk
Műkincsek, aukciók: egyeseknek hobbi, másoknak kiváltság. Benedict Winter maga is a szép tárgyak szerelmese, aki a Christie's aukciósház Privát ...

Inspiráló helyiségek
Virágos rét tálalva: Halmos Monikával beszélgettünk
Andersen egyik meséjében a virágok bált rendeztek, rózsalányok keringőztek jácintifjakkal. Ilyennek képzeltük Halmos Monika, a Rózsakunyhó ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Stílusos otthonok
Időutazás Londonból: a viktoriánus stílustól a lebegő házig
Mi történik, ha a klasszikus stílus modern karakterekkel gazdagodik? Megszületik a korlátlan lehetőségek egyvelege: erre mutatott egy csodás példát a ...

Inspiráló helyiségek
Parasztházból modern otthon
Amikor Judit és Botond, a fiatal építész házaspár meglátta a Budaörsön épült régi, présházzal egybeépült módos parasztházat, azonnal tudták, hogy ...

Inspiráló helyiségek
Tündöklő terek a tetőtérben
Trendi és nagypolgári stílus, minőségi megoldásokkal és nőies kiegészítőkkel megszelídítve. Egy fiatal pár kifinomult ízléssel berendezett otthona a ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek