Porszívó gazdiknak


Ha kutyával, cicával vagy más háziállattal élünk együtt, akár minden nap porszívózhatnánk, mert kis kedvencünk mindenhol otthagyja a szőrszálait. Az új Ergorapido Animal Care kéziporszívó éppen ezért mindig kéznél van, hogy pillanatok alatt eltüntessük a kanapéról és a szőnyegről a nem kívánt szőrszálakat.


 

 Az Electrolux felmérése szerint tízből több mint hatan osztjuk meg életünket háziállattal. Otthonunk így nemcsak a miénk, de épp annyira az övék is. Előszeretettel veszik birtokba a kanapét (akár engedjük nekik, akár nem), hemperegnek a szőnyegen, vagy elnyújtóznak az ágy mellett. Makacs kis szőrszálaiktól azonban nem olyan könnyű megszabadulni. Az új Electrolux Ergorapido 2in1 Animal Care ezért extra szívófejet is kapott, hogy kevesebbet bosszankodjunk a szőrszálak miatt. Elég a motoros szívófejet a beépített morzsaporszívóra csatlakoztatni, és így könnyedén összeszedhetjük az állatszőrt mindenhonnan.

Az Electrolux Ergorapidoval tényleg villámgyorsan kitakaríthatunk. A vezeték nélküli kéziporszívót nem kell elpakolni, így mindig kéznél van. Könnyedén eltünteti a port, szöszöket, haj- és szőrszálakat a padlóról. Ráadásul egy mozdulattal morzsaporszívóvá alakíthatjuk, így a bútorokról és a kanapéról is könnyedén eltüntethetjük kedvencünk nyomait. Lithium HD TurboPower akkumulátora akár 45 percig is bírja egy töltéssel. 180 fokban forduló feje minden zugot elér, a szívófejbe épített LED világítással pedig biztosan megtaláljuk azt a jutalomfalatot is, amit állatunk elrejtett az ágy alá vagy a szekrény mögé.

porszívó, kéziporszívó, morzsaporszívó, állatszőr, kutya, macska, Electrolux Ergorapido 2in1 Animal Care

Ha elkészültünk, egy pedálnyomással megszabadulhatunk a forgókefére tapadt szőr- és hajszálaktól. Ráadásul a takarítás végén még az allergiások is fellélegezhetnek, hiszen az Ergorapido 2in1 hatékonyságát még a Brit Allergia Alapítvány is elismeri.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Macskabútor modern formában
Egy cicakuckóról a legtöbb esetben nem a "modern" vagy "vagány" szavak jutnak először...
Bárány Sándor
Fa ajtó védelme kutyás lakásban
Kedves Szakértők! Az ajtó burkolatát szeretném a kutya elől megvédeni.
Massány Edina
Mióta szeretik a macskák a zöldborsót?
Kedves Edina! Lenne egy furcsa kérdésem.
Milyen színû fal illik a kapucsínó tónusú mennyezethez?
Kedves Marcsi! Tanácsot szeretnék kérni színválasztékban. Nem nagyon tudom eldönteni,...
Így tisztítsd a szőnyegeket!
Tanácstalan vagy, hogyan tisztítsd frissen vásárolt szőnyeged? Olvasd el útmutatónkat,...
Miért jobb a robotporszívó a hagyományosnál
Itt a gyönyörű tavaszi idő, amikor legszívesebben egész nap a szabadban lennénk,...