Tolóajtó, a helytakarékos


Ajtóra szükség van. Ez vitán felül áll, de mi a helyzet akkor, ha otthonunk nem bővelkedik a négyzetméterekben, vagy az ajtót csak nagyon előnytelen helyre lehetne beépíteni. A legkézenfekvőbb megoldás ilyenkor a tolóajtó.

A KOMANDOR tolóajtó rendszer, az egyik legkedveltebb nyílászáró, ha lakásunkat otthonosabbá, szekrényeinket pedig valóban praktikussá kívánjuk tenni. A tolóajtó működésénél fogva rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos ajtókhoz képest. Az ajtó nyitáskor ugyanis nem vált síkot, így ez tűnik a leginkább előnyösnek a szűk folyosók, előszobák beépítésénél. Egy tükrös ajtó pedig optikailag is növeli a teret.

 

Ami az ajtófrontot illeti, számtalan kitöltőanyagból - bútorlap, tükör, rattan, bambusz, festett üveg, edzett üveg - választhatunk. A tolóajtót otthonunk bármelyik részében használhatunk, legyen szó nappaliról, hálószobáról, konyháról, fürdőszobáról, gardróbról. A KOMANDOR speciális vasalatainak segítségével könnyedén beépíthetjük a tetőtér eddig hasznosíthatatlan részeit. Az ajtófront mögött lehetőség nyílik arra is, hogy önállóan megtervezzük szekrényeinket. Így a beépített szekrények kivitelezésénél nincs holttér, eltűnnek a kihasználatlan helyek, egyetlen négyzetcentiméter sem vész kárba.

 

 

Forrás, illusztráció: KOMANDOR

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Indiánnyár otthon
Ráérünk még a fűtött szobára meg a téliesítésre gondolni. Reggelizzünk, ebédeljünk,...
Kamarás Borbála
Festés a tetőtérben
Kedves Borbála! Családi házban, de a tetőtérben lakunk. Az idei évben festetni szeretnénk...
Kamarás Borbála
Beépíteném a tetőteret
Kedves Borbála! A tetőteret szeretnénk beépíteni, de nem tudjuk, hogyan kezdjünk...
Dizájner nutella Olaszországban
A világhírű, súlyos függést okozó ínycsiklandó mogyorókrém gyártója a technológiára...
Lakás üveg hálófülkével
Ez a 45 négyzetméteres kompakt kis lakás Kijev központjában található, belsőépítésze...