Halak, a zárkózott spiritualista


Elkülönültség, kedvesség, kreativitás, a zene iránti rajongás, intuitív képességek és erős hit a jellemzői a február 19. és március 19. között születetteknek. Együttérzőek, törődőek és adakozóak, ám időnként megbízhatatlanok. Mottójuk: érzem és hiszem.

A Halak az állatöv legérzékenyebb, gyakran spirituális egyénei. Nem ritka közöttük a költő, a színész, a zenész, de érzékenységük miatt könnyen sebeket ejt rajtuk a mindennapok durva valósága. Képesek arra, hogy egész éjjel elhallgassák barátaik problémáit, viszont a tisztaság, a gyakorlati teendők és a számlák befizetése számukra sokkal nagyobb problémát jelent. Tökéletes körülmények között az ő életfilozófiájuk képviseli azt a mintát, amire mindenkinek törekednie kéne. Vagyis, ha mások jólétének fontossága egyenlővé válik sajátunkéval, a világ nagyobb vallásainak alaptanításai végre megtestesülnek.A Halak éteri teremtmények, akik inkább túlvilági és intuitív dolgokkal foglalkoznak – otthonuk, mely a külvilág feszültségeitől mentes mennyország, is ezt tükrözi. Víz jegy, mely jól hangsúlyozható előkelő helyre tett színes akváriummal, bel- vagy kültéri szökőkúttal, csobogóval. Emellett a tarajos hullám témája az egész lakásban jól felhasználható motívum. Nagy valószínűséggel egy csendes mellékutcában laknak vagy egy névtelen külvárosi területen, ideális esetben a tenger közelében. Nappalijuk mindig legyen otthonos és pihentető. Szeretik a behúzott függönyöket, fontos számukra a jó világítás, de a szabadon áramló napfényt is kedvelik. Ideális számára a tengerparti hangulat fehérre festett bútorokkal, padlózattal, akvamarinban, azúrban, égkékben, türkizben játszó textíliákkal.A Halak szeretik a kis konyhát. Itt könnyebb mindent tisztán és ellenőrzés alatt tartani. A tűzhelytől egyszerre eléri a mosogatót és a szekrényt, ezzel biztosítva, hogy konyhaművészete sikeres legyen. A keskeny hajókonyha is tökéletesen megfelel neki. Ide legjobb a beépített bútorzat és a nyitott polcok fenyőből. A hálót egy tengerparti nyaralás hangulatát tükrözheti. Fehérre festett kovácsoltvas vagy natúr színű fenyőágy lehet a helyiség központi darabja, ezen kívül ruhás- és fiókos szekrény és egy öreg, fából készült szék kiválóan illik a képbe. A fürdőben bontakozhat ki leginkább az óceán vagy tenger témája. Egy hajóablakra emlékeztető kerek fürdőszobatükör érdekes, stílusos kiegészítő lehet. A kék falak és ablakkeretek szintén illenek ide, ahogy a különálló, kerekített peremű kád is. Dekorációnak remek a szárított tengeri csillag, kagylók, kavicsok, korall és a tengerillatú gyertyák. Házuknak ideális tartozéka a medence, kevésbé bonyolult egy bel- vagy kültéri jacuzzi vagy masszázskád.A moha, tengeri alga füge, fűz és a vízinövények állnak közel a jegyhez, melyeket nagy, vízzel teli üvegvázákban tarthatnak. Színük a tengerzöld, akvamarin, halványlila és mályva. Anyagaik a platina, az ón, a cink, az akvamarin, a smaragd és a korall.
Tipp
Örömet szerezhetünk nekik egy akváriummal, vagy akváriumhoz, kerti tóhoz, csobogóhoz való kellékkel és minden olyan tárggyal, dekorációval, ami a tengert idézi.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Marokkói hangulatban
Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy a marokkói tengerparton, pálmafák árnyékában...
Kamarás Borbála
Festést és kőhatású burkolatot szeretnék
Tisztelt Kamarás Borbála! Kőhatású burkolatot szeretnék kültérre, az a kérdésem,...
Deák Marcsi
Új színben a nappali
Kedves Marcsi! A nappali hangulatát szeretném feldobni új szín szerepeltetésével....
…és mi lesz a biztonsággal?
Végre megvan az álomotthon, be is van rendezve, sőt, még biztonsági ajtót is vett....
Kreatív szabadúszókat vár az Iparművészeti Múzeum
Ingyenes coworking lehetőséget hirdetett meg két hétre az Iparművészeti Múzeum, melynek...