Halak, a zárkózott spiritualista


Elkülönültség, kedvesség, kreativitás, a zene iránti rajongás, intuitív képességek és erős hit a jellemzői a február 19. és március 19. között születetteknek. Együttérzőek, törődőek és adakozóak, ám időnként megbízhatatlanok. Mottójuk: érzem és hiszem.

A Halak az állatöv legérzékenyebb, gyakran spirituális egyénei. Nem ritka közöttük a költő, a színész, a zenész, de érzékenységük miatt könnyen sebeket ejt rajtuk a mindennapok durva valósága. Képesek arra, hogy egész éjjel elhallgassák barátaik problémáit, viszont a tisztaság, a gyakorlati teendők és a számlák befizetése számukra sokkal nagyobb problémát jelent. Tökéletes körülmények között az ő életfilozófiájuk képviseli azt a mintát, amire mindenkinek törekednie kéne. Vagyis, ha mások jólétének fontossága egyenlővé válik sajátunkéval, a világ nagyobb vallásainak alaptanításai végre megtestesülnek.A Halak éteri teremtmények, akik inkább túlvilági és intuitív dolgokkal foglalkoznak – otthonuk, mely a külvilág feszültségeitől mentes mennyország, is ezt tükrözi. Víz jegy, mely jól hangsúlyozható előkelő helyre tett színes akváriummal, bel- vagy kültéri szökőkúttal, csobogóval. Emellett a tarajos hullám témája az egész lakásban jól felhasználható motívum. Nagy valószínűséggel egy csendes mellékutcában laknak vagy egy névtelen külvárosi területen, ideális esetben a tenger közelében. Nappalijuk mindig legyen otthonos és pihentető. Szeretik a behúzott függönyöket, fontos számukra a jó világítás, de a szabadon áramló napfényt is kedvelik. Ideális számára a tengerparti hangulat fehérre festett bútorokkal, padlózattal, akvamarinban, azúrban, égkékben, türkizben játszó textíliákkal.A Halak szeretik a kis konyhát. Itt könnyebb mindent tisztán és ellenőrzés alatt tartani. A tűzhelytől egyszerre eléri a mosogatót és a szekrényt, ezzel biztosítva, hogy konyhaművészete sikeres legyen. A keskeny hajókonyha is tökéletesen megfelel neki. Ide legjobb a beépített bútorzat és a nyitott polcok fenyőből. A hálót egy tengerparti nyaralás hangulatát tükrözheti. Fehérre festett kovácsoltvas vagy natúr színű fenyőágy lehet a helyiség központi darabja, ezen kívül ruhás- és fiókos szekrény és egy öreg, fából készült szék kiválóan illik a képbe. A fürdőben bontakozhat ki leginkább az óceán vagy tenger témája. Egy hajóablakra emlékeztető kerek fürdőszobatükör érdekes, stílusos kiegészítő lehet. A kék falak és ablakkeretek szintén illenek ide, ahogy a különálló, kerekített peremű kád is. Dekorációnak remek a szárított tengeri csillag, kagylók, kavicsok, korall és a tengerillatú gyertyák. Házuknak ideális tartozéka a medence, kevésbé bonyolult egy bel- vagy kültéri jacuzzi vagy masszázskád.A moha, tengeri alga füge, fűz és a vízinövények állnak közel a jegyhez, melyeket nagy, vízzel teli üvegvázákban tarthatnak. Színük a tengerzöld, akvamarin, halványlila és mályva. Anyagaik a platina, az ón, a cink, az akvamarin, a smaragd és a korall.
Tipp
Örömet szerezhetünk nekik egy akváriummal, vagy akváriumhoz, kerti tóhoz, csobogóhoz való kellékkel és minden olyan tárggyal, dekorációval, ami a tengert idézi.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


A kikelet színe: a zöld
A friss zöld szín maga az élet: az egészség, a kibontakozó tavasz jelképe. Árnyalataiban...
Kamarás Borbála
Festést és kőhatású burkolatot szeretnék
Tisztelt Kamarás Borbála! Kőhatású burkolatot szeretnék kültérre, az a kérdésem,...
Deák Marcsi
Új színben a nappali
Kedves Marcsi! A nappali hangulatát szeretném feldobni új szín szerepeltetésével....
Világító medúzák a falon
Különböző kagylók, tengeri moszatok és medúzák ihlették ezt a varázslatos kollekciót,...
Marokkói hangulatban
Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy a marokkói tengerparton, pálmafák árnyékában...