Oroszlán, a nemes szívű


Önkifejezés, csillogás, siker, nagylelkűség, nemes szív, őszinteség – e tulajdonságokról ismerhetjük fel a július 23. és augusztus 22. között születetteket. A hódolatot követelő Oroszlánok mottója: a legjobbnak lenni.

A jegy szülöttei hűségesek, és akkor igazán boldogok, ha hatalmi és presztízs pozícióban lehetnek. Ha megkapják azt a csodálatot és elismerést, amely érzésük szerint jár nekik, nincs olyan dolog, amit meg ne tennének szeretteikért. Szenvednek attól, ha középszerűségre és másodosztályú helyzetbe kényszerítik.
Az Oroszlán jegyűek mindenből a legjobbat szeretik, vonzódnak a kastélyokhoz, a palotákhoz, kedvelik a lenyűgöző báltermeket, így aztán a való életben nagy esély van arra, hogy otthonuk a személyes kastélyukká válik. Szeretik a gyerekeket és az állatokat, ezért nem ritka, hogy többféle házikedvencet tartanak és otthonuk gyerekzsivajtól hangos.Nappalijában használhat élénk és kontrasztos színeket. Vágyik a természetes fényre, ezt nagy ablakokkal, széthúzott függönyökkel kaphatja meg. Az ablakok körül legyenek színpompás drapériák és ablakszárnyak, kárpitozott karnisok és függönybojtok. Alapvető szerepet töltenek itt be a kényelmes díványok és karosszékek. A jegy számára ideális padlózatot könnyű gondozni és tisztítani. Illik az Oroszlánhoz a fényűző szőnyegpadló, a díszes, márványhatású kerámia járólapok, ha azonban valódi luxusra vágyik, dombornyomásos fekete bőr padlózaton is gondolkodhat.
Lehetőleg nappali fényt árasztó izzókkal világítson, különösen a gyenge, külső fényviszonyok esetén. Az ablakok előtt függő, napfény színű drapériák hasonló hatást nyújtanak.Konyhai berendezési mindig a legújabbak és legmodernebbek, és valószínűleg a legismertebb márkák közül kerülnek ki. Konyhájában előnyben részesíti a rozsdamentes acélt. Nem hiányozhat innen egy feltűnő bortartó tele válogatott italokkal. Az Oroszlán nem a legelkötelezettebb szakácsok egyike, de szórakoztató házigazda.
A hálószoba, mint a lakás legprivátabb, legszemélyesebb része, az a helyiség, ahol a fényűzés szeretete leginkább megnyilvánul. Központi eleme természetesen az ágy, amely határozott megjelenésével hozzájárul a további részletek sikeres kialakításához. Az Oroszlánhoz nem illik semmilyen alacsony vagy szerény fekvőhely, sokkal inkább egy hatalmas keretű dupla ágy. Tökéletes megoldás a baldachinos ágy. Ahol a fényűzés a vezérelv, a puha, bolyhos szőnyeg is alapvető fontosságú.A fürdőszoba a tisztaság és könnyű karbantarthatóság elvét követi. Legyen meleg és hívogató, mivel az Oroszlán ódzkodik a hidegtől. Jól hangsúlyozza a fényűzést a padlófűtés. Kiválóan illenek ide a sárgaréz szerelvények, a napszínű mozaikcsempe és a hatalmas tükör.
Ha a lehetőségek engedik alakítson ki otthonában szaunát, tornatermet, esetleg medencét.
Színe a napfényszíneihez áll közel: sárga, arany, narancs. Anyaga az arany, a gyémánt és a borostyán. Növényei a napraforgó, a körömvirág, a ciklámen, a rozmaring és minden nagyvirágú kúszónövény, valamint minden citrus- és pálmaféle.
Tipp
Szívébe lophatjuk magunkat egy nagyméretű, aranykeretes tükörrel vagy egy ugyancsak aranykeretbe foglalt festménnyel.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


A legszebb földgömb, amit valaha láttál
A forgatható világító földgömb sosem megy ki a divatból. Íme egy új, vitathatatlanul...
Bárány Sándor
Padláslépcső építése
Kedves Sándor! Padláshoz vezető lépcsőt szeretnénk építeni.
Bárány Sándor
Penészes a lakás. Mi lehet a megoldás?
Kedves Bárány Sándor! Penészesedésre keresek megoldást.
Bárány Sándor
Vályogház javítása Ytonggal
Kedves Sándor! Két éve vettem egy vályogtéglából épült házat, amiről később kiderült,...
Mennyezeti lámpák alacsony terekbe
Pompás világítás alacsony belmagassághoz és akár ferde falakhoz is. Íme a süllyesztett...
Aranybál – Felidézzük a bálok aranykorát
A Klasszik Rádió 92.1 és a Budafoki Dohnányi Zenekar hagyományteremtő szándékkal...