Skorpió, a titokzatos


Magányos, szenvedélyes, megújulni képes, elszánt, okos és lojális – ezek a legfontosabb tulajdonságai az október 23. és november 21. között születetteknek. Mottójuk: magamban több vagyok.

A Skorpió intuitív, elmélyülésre hajlamos és nagyon zárkózott ember. Kiváló megfigyelő, jól kiismer másokat. A legjobb barátok és a legrosszabb ellenségek. Úgy érzi, minden dolog, ami megéri a cselekvést, az megéri, hogy teljes figyelmét annak szentelje. Ez a jegy különösen kapcsolódik a titokhoz, ármányhoz és ez gyakran bútorzataiban is megnyilvánul. Nem a lakberendezés minimalista megközelítését részesíti előnyben. Kedveli a különlegességeket, a kézzel készített érdekes felületű és anyagú tárgyakat és az egy szobán vagy lakáson belül található különböző kisebb területeket.Otthonának bonyolultsága azt a célt szolgálja, hogy felkeltse és fenntartsa érdeklődését, figyelmét.
A látogatók nehezen találják meg otthonát, és ha sikerrel járnak, azt alig tudják megkülönböztetni környezetétől. Nappalijában a titok és misztika időtlen világát fedezheti fel a vendég, egy múltidéző, árnyékos világot, amelyre erős hatást gyakoroltak az Ezeregy éjszaka bazárjai és sikátorai. A padlózatot gazdagon dekorált, talán berber és beduin szőnyegek borítják. Török kelim és más dús, egzotikus szőnyegek függnek a falon. Jól illik ide az alacsony dohányzóasztal, díszes heverő a hozzá illő szekrénykével vagy tálalóasztallal. A sötétbarna keményfa, a míves, bonyolult faragások, a ritka darabok varázslatossá teszik a berendezést. Szükség lehet kézzel varrott és díszített, bőrből készült puffokra és egy nagy, díszes vízipipára.
A Skorpió otthonának világítása tompított. A vastag, egyenetlen felületű függönyök és hevenyészett drapériák, a fa ablaktáblák, az egzotikus sötétítők a természetes napfény kizárását és csökkentését szolgálják. A gyertyafény, ami igazán közel áll a jegyhez.A Skorpió nem fektetet nagy hangsúlyt az étkezésre, ezért konyhájára nem fektet nagy hangsúlyt. Dekorációja azonban stílusában kiegészítheti otthonának többi részét. Egy közepes vagy annál sötétebbre színezett faasztal és a körülötte elhelyezett székek segíthetnek abban, hogy a helyiség vonzó legyen.
A fényűzés és a luxus a hálószobában végre teljes pompájában ragyoghat. Központi bútordarab a méltóságteljes ágy, mely beborítható egy mélyvörös vagy vörösesbarna bársony-, szatén- vagy selyem ágyneművel. Faragott éjjeliszekrény vagy vasalt láda teheti teljessé a berendezést.Fürdőszobájában egy csodálatos kád alapkövetelmény. Legjobb egy régies, karmos lábakon álló, méretes darab. Ez helyezhető a feltűnő, absztrakt és geometriai formákkal díszített, csempével borított helyiségbe.
Színe a mélyvörös, a vörösesbarna és a barna. Anyaga a vas, az acél, az opál, a rubin és a vérkő. Növényei a sötétvörös virágok, muskátlik, rododendronok, a galagonya, a bokros és tüskék fák.
Tipp
Kellemes meglepetést szerezhetünk a Skorpiónak egzotikus népművészeti tárgyakkal, keleti lámpásokkal, füstölőkkel.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


A legszebb földgömb, amit valaha láttál
A forgatható világító földgömb sosem megy ki a divatból. Íme egy új, vitathatatlanul...
Deák Marcsi
Milyen legyen a fal színe új lakásunkban?
Kedves Marcsi! 2 hét múlva új lakásba költözünk. A bútorokat már kiválasztottuk,...
Deák Marcsi
Hogyan helyezzem fel nekem tetsző módon a párduc mintás tapétát?
Párduc mintás tapétát hogyan helyezzek el egy 4x4- es szobában úgy, hogy csak pár...
Deák Marcsi
Hogyan rendezzem be a nappalit?
Tisztelt Deák Marcsi! A nappali berendezéséhez kérnék segítséget. A burkolólap bordó-bézs,...
Függesztett és lebegő szobanövény a divat
Hűvösebb időben felerősödik a vágy, hogy a négy fal között is közel érezhessük magunkat...
A nyár legtrendibb tapétái
Kíváncsi vagy rá, melyek az idei nyári időszak legdivatosabb tapétái? Most megmutatjuk,...