Kapható az Otthon magazin két különszáma!


Már kapható az Otthon magazin két különszáma: az OTTHON Házak és az OTTHON Kert egyaránt ragyogó ötletekkel, csodás képekkel várja az olvasókat. 

 

Az OTTHON magazin Házak különszáma inspiráló házbemutatókkal, szakszerű cikkekkel és praktikus tanácsokkal vezet végig az építkezés fontos állomásain – életünk legnagyobb vállalkozásán. Hat példaértékű ház ad apropót ahhoz, hogy végigvegyük, mi mindenre érdemes odafigyelni, a nyílászáróktól a szigetelésen át a ház legtetejéig, a tetőfedésig van ötletünk. De nemcsak falazatból és habarcsból áll egy ház: tele van érzelemmel, akárcsak a magazin lapjain kibontakozó személyes történeteink.

Az Otthon magazin Kert különszáma csodálatos virágokkal, kerti történetekkel köszönti a tavaszt. Világhírű külföldi parkokról és fesztiválokról is beszámol, de elkalauzol néhány hangulatos hazai kertbe is. A kreatív tippek mellett jut szerep a konyhakerti tudnivalóknak: megtudhatjuk például, hogyan lehet újkrumplit zsákban nevelni, szamócát pedig a falról szedni. Szól mindazoknak, akik szeretettel művelik a kertjüket, vagy csak álmodoznak egy saját kiskertről.

Mindkét magazint megtalálod digitális formában is a Digitalstand oldalán!

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás