Minibár otthonra


Alakítsunk ki otthon egy kis bárt, egy apró szigetet, ahol itallal kínálhatjuk vendégeinket, vagy keverünk magunknak egy koktélt estefelé. Ennyi kényeztetést igazán megérdemlünk mi is és a hozzánk betérő vendégek is. Még az is lehet, hogy ez lesz otthonunk kedvenc szeglete.

 

A minibár lehet az ülőgarnitúra közelében, a nappaliszekrényben, de mobil állványon is, hogy helyét könnyen változtathassuk. A színes üvegek látványa önmagában is szép, de ügyeljünk arra, hogy a tárgyak tiszták, pormentesek legyenek. A palackok, poharak csillogását színekkel, fényekkel emelhetjük ki, és mutatósabbá tehetjük az összhatást virágokkal, képekkel, dísztárgyakkal.

Nem csak mixereknekAsztalon, komód tetején is mutatós ez az üvegtartó állvány. A csapot megnyitva adagolhatjuk magunknak az italt.

FalipolcKönnyed, falra erősített, lebegő polcokon tárolhatjuk az italokat és a poharakat. A polcok a tengelyen jobbra és balra mutatva is szerelhetők.

KonzolosA fal mellett álló, íveskonzolasztal dupla tetőlapján jól mutatnak a dekoratív üvegek és poharak. Meglévő komódból vagy asztalból is készíttethetünk ehhez hasonlót.

EmeletesKis helyen is elfér a padló és a mennyezet közé kimerevített oszlop, amelyre különféle polcokat erősíthetünk: pohártartót, italtartót és az egyéb, vendéglátáshoz szükséges kiegészítő eszközök tárolóit.

KihúzhatóA kisasztal alól kihúzható, üvegezett fiókban tarthatjuk a finom borokat.

MobilA görgőkön mozgó, rolós bárszekrény cseresznye-, bükk- és diófából is létezik. A bútort a hálóban éjjeliszekrényként, a nappaliban lerakóasztalként is használhatjuk.

ZsúrkocsiAz átlátszó bárszekrény egyik sarkát kifordítva férhetünk hozzá az italokhoz és a poharakhoz.

SzobahűtőKisméretű, színes hűtőszekrény áll a szoba egyik sarkában, amelyben nemcsak italt, hanem gyümölcsöt és egyéb nyalánkságokat is tárolhatunk.

Nyitott láda
Az alacsony, nyitott polcon sorakozó italok és poharak a fotel mellett éppen kéznél vannak.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Lámpást a mobilból
Tegye fel a kezét, aki érezte legalább egyszer is életmentőnek, hogy újabban minden...
Deák Marcsi
Milyen kiegészítő szín illik a cseresznyéhez
Kedves Marcsi! Milyen szín és milyen bútorok illenek még az étkezőnkbe, ahol a cseresznye...
Panton kisbútorok aranyban
Verner Panton nevét az egész világ ismeri. A neves designer időről időre lenyűgözi...
Asztali lámpa színesen
Praktikus, könnyen kezelhető asztali lámpa, harang búrával és praktikus fogantyúval...