Balatonra néző lakások


A Siófoki ezüstparton, a belvároshoz közel, de mégis megfelelő távolságra a nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz különleges megjelenésű épületegyütteseket tervezett az Ekler Építész Iroda. Az új építésű ingatlanok új gazdáikra várnak.

ingatlan, lakás, Balaton, Siófok, ezüstpart, Ekler építész Iroda, Vip Kft.

Az épületek egyedi elhelyezkedésének köszönhetően minden lakás gyönyörű balatoni panorámával rendelkezik.A lakópark közvetlenül a vízparton, 2,6 hektár csendes, ősfás területen fekszik. Az alacsony beépítettségnek köszönhetően szokatlanul nagy és gondosan kialakított, ápolt zöldterület biztosítja a lakók, nyaralók komfortját, nyugalmát. A különleges megjelenésű épületegyüttesek az EKLER ÉPÍTÉSZ IRODA tervezésében készültek.

A lakóparkot alkotó épületek a strandtól mindössze 50-100 méterre találhatók. A lakóparkból közvetlen kijárási lehetőség kínálkozik a Balaton-partra. Az épületek előtt elhelyezkedő sétányt az önkormányzat alakította ki és gondozza, ennek köszönhetően a lakópark környezete rendezett, ápolt. A közelben 500 méteren belül gyógyvizes uszoda, teniszpályák, és wellness-centrumok találhatók. A siófoki vitorlás és nagyhajó kikötő 1,2 km-re és egy másik kishajó kikötő 1 km-en belül van. 10 km-en belül golfpálya, lovarda biztosít kikapcsolódási lehetőséget.

Fontos volt számunkra, hogy minden lakásból közvetlen kilátás nyíljon a tóra. Ezért beépítési koncepció két új sávban rendeződő keskeny alapú, forgatott épületek sorából áll. Az épületek fürtösen, a sorukból jobbra és balra kifordulva néznek a Balaton felé. A keskeny épülettömegekbe hosszúkás lakásokat terveztünk. A lakások part felöli végén így szélesen üvegezett teraszokon át teljes szélességükben megnyílnak a lakások nappali és étkező terei a páratlan balatoni kilátás felé.

ingatlan, lakás, Balaton, Siófok, ezüstpart, Ekler építész Iroda, Vip Kft.

A lakások óriási, Balatonra néző terasszal kerülnek kialakításra, a hátsó szobákból is nyílik terasz. A lakások egyedi fűtéssel vannak ellátva: radiátoros központi fűtéssel, elektromos kazánnal. Az épületek liftes kivitelűek. A lakásokhoz jár 1 db parkolóhely, osztatlan közös földtulajdon és a fölszinti lakásokhoz saját kert is tartozik, továbbá lehetőség van tároló megvásárlására is.

ingatlan, lakás, Balaton, Siófok, ezüstpart, Ekler építész Iroda, Vip Kft.

A Vip Kft. ingatlanberuházóként, a tervezéstől a saját építőipari kivitelezésen át az értékesítésig, komplex tevékenységet lát el. Európai színvonalú lakásokat építünk és értékesítünk. A VIP Service Kft. 1989. óta foglalkozik komplex építőipari beruházási tevékenységgel. Németországi és oroszországi lakásépítések után Budapesten és a Balaton-partján építünk lakóparkokat. (x)

www.viplakoparksiofok.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Méltó folytatás
  Tökéletes szimbiózisban él együtt múlt és jelen Barnabás budapesti otthonában....
Deák Marcsi
Milyen legyen a fal színe új lakásunkban?
Kedves Marcsi! 2 hét múlva új lakásba költözünk. A bútorokat már kiválasztottuk,...
Mutasd az otthonod, megmondom ki vagy!
Vajon be lehet az embereket otthonuk mérete, elosztása alapján skatulyázni? Ha...
Vakáció otthon
Egyszerre nyári lak, alkotóműhely és családi-baráti partik helyszíne ez a szentendrei...