Kazánok és bojlerek a Hajdutól


Legtöbbünknek a HAJDU hallatán az elpusztíthatatlan Energomat mosógépek jutnak eszébe, melyek közül még a gyártás után negyven évvel is találhatunk működőképes darabot. Azonban napjainkban már a HAJDU Zrt. épületgépészeti berendezések gyártásával foglalkozik. Termékeink mindamellett, hogy energetikailag jól teljesítenek, tartósak, javíthatók, hosszútávon gazdaságosan üzemeltethetők. Élettartamuk során az alkatrészellátást és a szervizpartnereket országszerte biztosítjuk. Termékpalettánk széles, olyannyira, hogy egy hőközpont fő berendezései is kiválaszthatók a HAJDU kínálatából.

 

Kialakítottunk egy prémium termékcsaládot, melyben kompromisszumok nélkül a legjobbra törekszünk. Ennek minden darabját a formatervezett esztétikus megjelenés, a személyre szabható működés és az új dimenzióba helyezett megbízhatóság jellemzi. A korábbi termékekhez képest tovább emeltük a hatékonyságot, teljesítményt is.

HAJDU HGK Smart kondenzációs gázkazánok:  
Ezek a gyakorlatban is bizonyított, nulla meghibásodású réz-alumínium hőcserélő növelt hűtőfelületű változatát tartalmazzák. Kondenzációs kazán kategóriában kiemelkedő hatékonyságot érnek el mind fűtésben, mind használati melegvíz termelésben. Az átfolyós melegvíz készítése közben 60°C hőmérsékletű használati melegvíz előállítása alatt is képes a kondenzációra. A kazán működése az egyedi igényekre és az épületre szabható. A fűtővíz minőségével szemben mi nem támasztunk követelményeket. A hőcserélő eltömődésre nem érzékeny, ezért iszapleválasztó beépítésére nem kötelezzük a vevőinket. A hőcserélőre 6 év garanciát vállalunk. A kazánok egyaránt működtethetők csavart érpáras és vezeték nélküli Opentherm termosztátokról. A kazánok nemcsak HAJDU, hanem idegen égéstermék elvezető rendszerrel is összeépíthetők.

HAJDU SMILEY, HAJDU CUBE, HAJDU TUBE rétegfűtéses kerámiafűtős elektromos forróvíztárolók:
A prémium bojlereknél a száraz kerámiafűtős felépítést alkalmazzuk. Ezek a fűtőtestek kifejezetten keményvizes területeken is alkalmazhatók.  Élettartamuk a hagyományos csőfűtőtestekének többszöröse. A bojlerben tizedannyi vízkő válik ki, mint a hagyományos csőfűtőtestes kialakítású forróvíztárolókban.

Új bojlereink HAJDU találmányú rétegfűtéses elrendezésűek. A rétegfűtés lényege, hogy a tároló alsó és felső rétege tetszőlegesen, eltérő hőmérsékletre fűthető fel. Ez kihasználható olyan helyeken, ahol némely napokon nagy vízelvételre lehet számítani, emiatt nagy űrtartalmú melegvíztárolót kell beépíteni, de egyéb napokon kevés melegvízre van szükség.  Ha a felhasználónak úgy tetszik, a bojler alsó rétegét akár fűtetlenül is hagyhatja, így a fűtetlen rész palástján nem lesz hőveszteség.

A kapacitív érintőgombos kezelőfelülettel rengeteg beállítási, paraméterezési lehetőség érhető el. A felhasználó teljesen az igényeihez szabhatja a bojlert. Egészen 80°C-ig, 1°C-onként állíthatja be a kívánt hőmérsékletet. Az elektronika 1°C pontossággal előállítja a beállított hőmérsékletű vízrétegeket. A bojlerek kiírják a hátralévő felfűtési időt, a 40°C-ra átszámított betárolt vízmennyiséget. A bojlerek külső kontaktjelről is vezérelhetők, így pl. aktivált épületriasztó esetén eltérő tartályhőmérséklet adható meg. A készülékek rendelkeznek antilegionella funkcióval is. A korábbi bojlereinkhez hasonlóan, az újak is működtethetők a kedvezményes vezérelt áramról. (x)

www.hajdurt.hu

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Teremts otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen....
Kamarás Borbála
Padlófűtésre lehet szőnyeget tenni?
Tisztelt Szerkesztőség!  Padlófűtéses házat készülünk vásárolni.
Bárány Sándor
Padlófűtésre laminált parketta?
Kedves Sándor! Padlófűtéses helyiségbe szeretnénk laminált parkettát.
Az igazán gondtalan otthon titka
Manapság már nem csak azért építünk házat, hogy fedél legyen a fejünk fölött. A modern...
A Poli-Farbe és a BME mérnökei bemutatták a hazai fejlesztésű lakást fűtő falfestéket
Egyedülálló technológia, lakásfűtő falfesték prototípusát mutatta be a Poli-Farbe...